Lifestyle

Dit zegt de geboortemaand van een vrouw over haar persoonlijkheid!

Januari
Ben je geboren in januari? Dan ben je iemand die heel serieus is en hoge ambities heeft. Je kan kritisch uit de hoek komen en praten over je gevoelens doe je liever niet.

Februari
Jij bent romantisch! Vertrouwen is waar jij veel aan hecht en je geeft niet snel iemand een tweede kans.

Maart
Jij vindt het eng om je snel aan iemand te binden maar bent wel heel charmant. Als je boos wordt kan je onaangenaam reageren en je vindt het prettig om veel mensen om je heen te hebben.

April
Communiceren en je punt duidelijk maken is waar jij het beste in bent. Je bent echter wel sneller jaloers en bent een gevoelig persoon. Je deelt wel heel makkelijk je gevoelens met andere en staat altijd voor andere klaar.

Mei
Oei! Is het hier zo warm… of ligt het aan jou? Vrouwen die geboren zijn in de maand mei zijn vaak een lust voor het oog.

Juni
Creatief en sterk in communiceren, daar is waar jij goed in bent. Je mening uitspreken doe je dan ook als daar om gevraagd wordt. Je bent heel direct en verbergt je gevoelens niet. Je hebt vaak ook wel de broek aan in huis!

Juli
Eerlijk, slim en mysterieus. Dat zijn de drie eigenschappen van jou. Je vermijdt graag conflicten en je hebt nog wel eens de neiging om te eerlijk te zijn. Dan is dat natuurlijk alleen maar goed.

Augustus
De focus ligt op jezelf en je carrière. Maar je hebt ook een groot hart voor iedereen die je lief is. Je wint vaak de discussie en je houdt niet van negativiteit.

September
Vriendelijk, gedisciplineerd en bovenal prachtig om naar te kijken. Zoek je een vrouw die trouw is en je nooit zal vergeven als je haar zou verraden? Dan moeten ze bij jou wezen. Wraak nemen is dan ook een eitje voor jou en je zit liever in langdurige relaties dan korte relaties.

Oktober
Je toont je emoties niet gauw maar hebt een hoge intelligentie en een sterke persoonlijkheid. Je bent zeer introvert en dit komt omdat je niet gekwetst wilt worden.

November
Je bent slim en kunt mensen die liegen van een kilometer afstand ruiken. Ruzie aangaan met jou kun je beter niet doen, omdat je altijd terugslaat en heel zelfverzekerd overkomt. Je bent ook eigenwijs maar ook niet bang om dit toe te geven.

December
Jij weet precies hoe je je zin moet krijgen. Positiviteit staat hoog in je woordenboek en opent je hart graag voor een ander.

Vond jij dit artikel leuk? Vergeet dit dan niet te delen met je vrienden!


Like onze pagina op Facebook!Heb ik al gedaan