Huis en tuin

Ze stak vorken in de aarde van haar tuintje, en waarom ze dit deed is TE handig!

Voor een beetje warmte op een koudere dag werkt een leeg plastic fles goed als broeikas in de nog jonge fase van de plant. Snijd de fles doormidden en gebruik de onderste helft voor de potgrond. De bovenste helft kan hergebruikt worden op koudere dagen.

tuin4

Dan is het tijd om je kiemplantjes in de grond te stoppen. Om snel en makkelijk een patroon in de grond te vormen kan een muffinvorm gebruikt. Ziet er wel zo netjes uit.

tuin5

Om je kiemplantjes een kans te geven om groot te worden steek je een plastic vork ernaast in de grond. Zo hou je dieren als konijnen en andere grote dieren op afstand.

tuin12

Worden je planten getergd door bladluis? Wikkel dan je handen in ducktape met de plakkende zijde aan de buitenkant en haal het bladluis er zo af. Je zult dit waarschijnlijk een paar keer moeten herhalen, maar je hoeft dan ten minste geen pesticiden te gebruiken.

tuin13

Sommigen groenten zijn praktisch onsterfelijk. Bewaar het uiteinde van bijvoorbeeld een stengel selderij, plant het in je tuin en aanschouw hoe er een hele nieuwe selderij ontspruit.

tuin17

Vind je deze tips handig? Vergeet ze dan niet te delen met de rest van je vrienden op Facebook.


Like onze pagina op Facebook!Heb ik al gedaan