Afvallen

Hij wist met deze Japanse rugpijn oefening zijn taille met 12 cm te verkleinen in slechts 3 weken!

Er zijn misschien wel een miljoen manieren om af te vallen. Maar voor ieder mens werkt de ene methode beter dan de andere. Heb jij nog geen goede methode gevonden om van die extra kilootjes af te komen? Misschien is dit dan wel de methode die jou gaat helpen!

Ik was nog opzoek naar een methode die voor mij het beste zou werken. En toen ik later deze Japanse techniek tegenkwam moest ik het even proberen. Vooral omdat je er niet veel tijd aan kwijt bent, echt maar een paar minuten per dag!

Eigenlijk best grappig, want de methode is eigenlijk niet eens echt bedoeld om af te vallen. Het is juist bedoelt voor het bevorderen van de ademhaling. Dit is bedacht door een Japanse acteur genaamd Miki Ryosuke die van haar rugpijn probeerde af te komen.

Bekijk deze methode op de volgende pagina…


Like onze pagina op Facebook!Heb ik al gedaan