Technologie Uitvindingen

Dit wasrek ziet er op het begin heel normaal uit… Maar je zult niet geloven wat er gebeurt als je er een t-shirt aanhangt!

Het huishouden moet gedaan worden maar niemand heeft er eigenlijk tijd voor. Maar wij hebben een machine gevonden die jou misschien wat kan helpen bij het regelen van het huishouden.

We kunnen steeds meer door de technologie die zich elke dag meer ontwikkeld. En het gaat alleen maar harder met de ontwikkelingen. Laten we eerlijk zijn, als we al op de maan kunnen lopen, moet hulp bij het huishouden toch een eitje zijn om te maken?

Deze machine vouwt je kleding namelijk perfect op. De machine met de naam ”The Folimate” is nog niet op de markt maar komt straks voor zo’n 700 euro in de schappen te liggen. Een hele dure machine dus, maar wellicht zal dat in de jaren steeds minder worden aangezien alles wat nieuw duur is.

De video hieronder laat je zien hoe dit apparaat precies in zijn werk gaat… Vergeet dit artikel niet te delen met je vrienden als je ook onder de indruk hiervan bent!


Like onze pagina op Facebook!Heb ik al gedaan