Waarschuwing

Toen ze wakker werd zat ze onder de rode bulten – DIT zou iedereen moeten weten!

Cindi besloot op onderzoek uit te gaan en kwam er al gauw achter dat er allemaal kropen van honderden zwarte insecten onder haar matras zaten.

Ze ging onmiddellijk naar de receptie om verhaal te halen, die wees haar door naar de medische staf. Eenmaal daar zeiden ze dat ze de pijn alleen konden verlichten door wat medicijnen en zalfjes.

Cindi zei dat niks werkte, ze kon een paar dagen later nog steeds niet slapen door al die zere plekken.

“Het werd met de seconde alleen maar erger. Ik heb echt nog nooit in mijn leven zoveel pijn ervaren”. Zei Cindi Avila.

Het heeft een paar weken geduurd voordat Cindi weer helemaal hersteld was. Maar sinds die ene ervaring is Cindi nog steeds bang om in een hotel te blijven slapen. Ze heeft ondertussen ook een rechtszaak aangespannen tegen dat hotel wegens slechte hygiëne.

Volgens ”Miami herald” wilde het hotel alleen haar medische kosten vergoeden. Zei weigerde het bedrag en wilde meer. Het hotel zegt dat dit een eenmalig iets was en normaal nooit zou gebeuren. Echter kwamen er de weken daarna reizigers met dezelfde problemen die ook in dat hotel hadden overnacht.

“Neem kennis van mijn ervaring, en neem preventieve maatregelen, zodat dit jou niet overkomt”, zei ze in een interview met CBS Miami.

Hieronder staat een video waar je precies kan zien wat er nou allemaal gebeurt is. Deel dit artikel met je vrienden zodat zij ook weten dat ze goed moeten opletten en altijd hun matras moeten checken in een hotel.


Like onze pagina op Facebook!Heb ik al gedaan