5 nietsvermoedende klachten die kunnen duiden op BORSTKANKER! Dit zou iedere vrouwen moeten weten!

In eerste instantie lijken deze symptomen niet heel gevaarlijk, maar ze kunnen duiden op borstkanker! Borstkanker is een veel voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 8 vrouwen te maken krijgt met deze dodelijke ziekte…

Gelukkig gaat de technologie tegenwoordig razendsnel vooruit, dit is ook te zien in de zorg. Er komen steeds betere oplossingen voor bepaalde aandoeningen en ziektes. Ook wordt de medische apparatuur in ziekenhuizen steeds beter, hierdoor vinden ze ook steeds meer oplossingen. Helaas is er nog geen effectieve oplossing voor het bestrijden van kanker. Dagelijks overlijden er nog veel vrouwen aan deze vorm van kanker.

Veel vrouwen hebben angst voor deze ziekte en controleren daarom vaak hun lichaam. Ze zoeken naar de duidelijke symptomen die wijzen op borstkanker; een ingetrokken tepel, vlekken op de borst, onregelmatigheden of een ruwe huid. Deze signalen zijn erg logisch omdat ze direct op de plek waar de kanker ontstaat zitten. Maar er zijn ook zeker andere signalen die kunnen wijzen op borstkanker. Het zijn klachten die erg onschuldig lijken, maar toch is het belangrijk om altijd alert te zijn. Dit kan je leven redden.

Bekijk op de volgende pagina de 5 symptomen…