Eten en Drinken

Dit nieuwe recept voor arretjescake is overheerlijk en je hebt hem binnen no-time op tafel!

Ingrediënten:
– 200 gr. maltesers
– 100 gr. witte chocolade
– 200 gr. melkchocolade
– 240 gr. biscuitjes
– 2 eieren
– 120 gr. boter
– 140 gr. witte suiker
– 2 e.l. cacaopoeder

Instructies:

  1. Smelt de chocolade op een lage stand in de magnetron of in een au bain-marie pannetje.
  2. Smelt vervolgens de boter in de magnetron
  3. Doe de cacaopoeder, eieren en suiker in een mixer en klop het tot het er glad uitziet.
  4. Voeg vervolgens de melkchocolade en boter toe aan dit mengsel. Klop het daarna met een mixer (Hoogste stand).
  5. Snijd de biscuitjes en de witte chocolade in kleine stukjes.
  6. Voeg 150 gram van de Maltesers, biscuitjes en witte chocolade toe aan het net gemaakte chocolade mengsel.
  7. Neem een ovenschaal en bekleed deze met wat bakpapier en giet hier vervolgens het mengsel in.
  8. Leg op de bovenkant een laagje Maltesers.
  9. Zet het minimaal 3 uur in de koelkast.

Een kleine tip van de redactie: maak je mes eerst warm met warm water dit zal ervoor zorgen dat je de cake makkelijker kunt snijden. Vind je dit er lekker uit zien en ga je het misschien ook maken? Vergeet dit artikel dan niet leuk te vinden en te delen met je vrienden!


Like onze pagina op Facebook!



Heb ik al gedaan