Ongelooflijk

Het baasje van deze hond overlijdt. toen merkten ze pas echt hoeveel de hond van hem hield

De hond genaamd Capital was nog maar vier jaar oud toen zijn geliefde baasje overleed. Dit was voor hem een grote klap, hij hield ziels veel van hem. Hij was dan ook diepbedroefd. NIet lang nadat zijn baasje was overleden liep de hond weg. Niemand wist waar hij was. Ze dachten na een enige tijd dat de hond ook was overleden.

Totdat een familielid van de overleden man de hond weer tegen kwam. Hij was stom verbaasd hem te zien. Hij kwam hem tegen bij de begraafplaats van de man. Capital de hond bleek de hele tijd bij het graf van zijn baasje te zijn. Niemand weet hoe de hond daar is gekomen. De hond was namelijk nog nooit eerder bij het graf geweest.

‚Äč

De familie van de man heeft de hond meerdere keren proberen mee naar huis te nemen. Elke keer ontsnapte de hond en ging hij naar het fraf toe. De hond werd daar verzorgd door omwonende. Ze gaven hem eten en drinken en namen hem zo nu en dan mee naar de dierenarts. de hond hield dit ruim 11 jaar lang vol totdat hij zelf overleefd bij de rustplaats van zijn baasje.

Deel dit bijzondere verhaal met iedereen die je kent op Facebook.