Afvallen Gezondheid Lichaam

DIT gebeurt er met je lichaam als je elke dag wandelt!

Voordelen,
Het blijkt dus zo te zijn dat mensen die wandelen een hogere levensverwachting hebben dan mensen die niet elke dag een stukje loopt. Wil je de 100 halen, dan is wandelen enorm goed voor je!

Uit een onderzoek is gebleken dat de helft van de 65+’ers minder dan 15 minuten per dag
wandelt. Dit is dus veel te weinig. Dit zou toch wel ietsjes meer moeten worden. 15 minuten is echt wel het minimum om te lopen per dag.

Het wandelen zal je hart- en ademhalingssnelheden stimuleren. Dit zorgt ervoor dat er extra zuurstof naar je spieren wordt gepompt. Je kan zeggen dat lopen een soort oefening is voor het hart. Door sneller te lopen zal er meer bloed worden rondgepompt. Dit zorgt voor een versnelde bloedcirculatie die weer op zijn beurt er voor zorgt dat je voedingsstoffen op de juiste plek terecht komen. Verder train je je botten organen en spieren door elke dag een stukje te wandelen.

Kinderen met overgewicht zouden ook meer moeten gaan wandelen. 45 minuten per dag zou zo goed werken dat ze binnen no time hun overgewicht kwijt zullen raken.

Wandelen zorgt daarnaast ervoor dat je je dagelijkse hoeveelheid vitamine D binnen zal krijgen. Ook krijg je gezonde zuurstof te je.

Deel dit met je familie en vrienden. Zeker met die gene die nooit het huis uit komen!


Like onze pagina op Facebook!Heb ik al gedaan