Tips

Druk op deze 2 punten in de buurt van je heupen om lage rugpijn, heup pijn, beenpijn, ischias, en Meer te elimineren!

Enkele van de meest voorkomende oorzaken van pijn in de onderrug is een overspannen/overbelaste rugspier, veroorzaakt door de verkeerde kant op draaien, het tillen van een zwaar voorwerp, of gewoon genetica. De ernst van de pijn kan variëren van mild tot intens. Je voelt tintelingen of een brandend gevoel in één of beide benen.

Omdat de conventionele pijnstillers alleen tijdelijk vermindering van de pijn geven, zijnn diegenen die aan onderrug pijn lijden voortdurend op zoek naar de oplossing voor hun ongemakkelijke pijn, via de alternatieve geneeskunde.

Volgens WebMD, is een effectieve, natuurlijke manier om wellness en ontspanning te bevorderen, en de behandeling van ziekten, de oude Chinese medische praktijk die bekend staat als acupunctuur. Het helpt bij het herstellen van gezondheid en evenwicht in het lichaam door simpelweg druk uit te oefenen, of masseren op specifieke drukpunten op het lichaam. Ons lichaam heeft honderden acupunctuurpunten, en terwijl velen van hen dezelfde voordelen bieden, geeft het indrukken van elk punt ook iets unieks.

In dit artikel, gaan we je vertellen welke acupunctuurpunten kunnen helpen bij het verminderen van de pijn in je onderrug, en vele andere aandoeningen.

Lees verder op de volgende pagina.


Like onze pagina op Facebook!Heb ik al gedaan