Eten en Drinken

Dit bastogne-karamel-bananen toetje is binnen mum van tijd gemaakt en is OVERHEERLIJK!

Bij een lekker kerstdiner hoort natuurlijk een overheerlijk toetje. Nu hebben wij een recept gevonden waar je niet veel voor nodig hebt, maar waar je gasten van zullen smullen. Je hebt er weinig voor nodig en het staat zo op tafel!
koek1
Dit heb je nodig voor 6 tot 8 toetjes:
2 pakjes Vanille kloppudding (Dr. Oetker)
3 bananen
Karamelsaus
2 pakjes verse slagroom
Bastognekruimels (goed mixen met 70 gram gesmolten boter)

Hoe ga je te werk?
Leg eerst een laagje vanillepudding op de bastogne laag, daarbovenop leg je 3 schijfjes banaan. Spuit er vervolgens een laagje slagroom op, strooi er wat bastognekruimels overheen en tot slot de karamelsaus. Herhaal dit nog een keer tot het glas mooi gevuld is.
koek2
Garneer het met een stukje banaan en wat karamelsaus. Je gasten zullen dit recept geweldig vinden! Ga jij met dit recept aan de slag? Laat het weten in de reacties en vergeet dit overheerlijke dessert niet te DELEN met je vrienden op Facebook!


Like onze pagina op Facebook!



Heb ik al gedaan