Lichaam

Buikpijn is erg vervelend! Met deze 7 middeltjes kun je thuis je buikpijn verlichten en zelfs verhelpen!

Gember
Gember zit vol anti-flammatoire eigenschappen, waardoor je stoelgang wordt bevordert en je maag en buik rust krijgt. Door gember te eten of gember thee te drinken, kun je de buikpijn verlichten.

Pepermunt
Het drinken van pepermunt thee of het eten van verse pepermunt bladeren helpt je de buikpijn te verminderen en gaat misselijkheid tegen. Let wel op dat je dit niet gebruikt wanneer de buikpijn een oorzaak is van maagzuur.

Aloe Vera
Aloe Vera sap reinigt je darmkanaal en vermindert de opstapeling van afvalstoffen in je darmkanaal. Hierdoor werkt dit perfect tegen buikpijn. Door de reinigende werking van Aloe Vera vermindert de buikpijn.

Drop
Van drop moet je houden, dus mocht je het echt niet te pruimen vinden kies dan een ander middel om je buikpijn te verlichten. Drop staat er echter wel bekend om buikpijn te kalmeren en maagzweren te bestrijden.

Baking Soda
Buikpijn is in de meeste gevallen een oorzaak van constipatie en maagzuur. Probeer daarom twee theelepels baking soda te mixen met lauw water en dit op te drinken. Het verhelpt je maagzuur en tevens zal het de pijn in je buik doen stoppen. Een perfect middel tegen maagzuur overigens!

Citroen Water
Je zal vast al vaker hebben gelezen over de geneeskrachtige werking van citroen water. De vitamines, de anti-flammatoire eigenschappen en het gezonde zuur van citroenen is namelijk erg effectief tegen infecties, maagzuur en andere kwaaltjes. Zo ook bij buikpijn! Pers het sap van een citroen uit in een glas lauw water en drink dit op. Het zal het afbreken van voedsel in je maag en darmen bevorderen en infecties bestrijden.

Kruidenbitter
Kruidenbitter wordt al jaren lang door barmannen en vrouwen aangeprezen om buikpijn te verlichten. Door kruidenbitter te mixen met water kun je maagzuur, buikpijn en een opgeblazen gevoel verhelpen


Like onze pagina op Facebook!Heb ik al gedaan