Algemeen

Oma denkt dat ze stervende is maar dan onthullen de dokters wat ze in haar buik vonden

Haar lakens zaten onder het bloed.

Later kwam aan het licht dat er ze abnormale baarmoederhalscellen had en tijdens een “routine” operatie werd er een deel van haar baarmoederhals verwijderd. Dat betekende helaas dat ze nooit meer kinderen zou kunnen krijgen.

Zij en Robert waren verwoest omdat ze altijd meer kinderen gewild hadden. Maar ze waren dankbaar dat ze hun dochter Kylie hadden, die ze met alle liefde in de wereld opvoedden.

Daarom was het zo emotioneel toen Kylie onthulde dat ze moeder zou worden. Helaas had Alison vreselijke buikpijn op het ogenblik dat ze het nieuws te horen kreeg.

“Ik ging naar de dokter, en twee maanden nadat Kylie zwanger raakte, kreeg ik de diagnose van IBS”, zei Alison.

De buik van Alison bleef maar pijn doen. Het voelde opgezwollen en bleef maar groeien. IBS is een gastro-intestinale ziekte, wat betekent dat je darmen en je maag gewoon niet goed werken.

Maanden gingen voorbij en Kylie beviel van een prachtig babymeisje dat ze Caseylee doopten.

Alison probeerde gelukkig te zijn voor haar familie en haar dochter. Maar ze voelde dat de tijd met haar kleinkind kort zou zijn.

Drie maanden later werd Alison overgebracht naar de spoed omwille van ondraaglijke buikpijn.

De dokters voerden een scan uit en ontdekten een cyste. Dan deden ze bijkomende onderzoeken en enkele bloedtests. Verrassend genoeg – 26 jaar nadat Alison vernomen had dat ze geen kinderen meer kon krijgen – kreeg ze schokkend nieuws. “Het is geen cyste het is een baby. Ik was verbluft”, zei ze. “Ik was 32 weken zwanger en ik had niet het minste idee.”

Amper 8 weken later beviel de 43-jarige Alison van een gezonde babyjongen Bobby Charles.

“Ik ben nooit gelukkiger geweest. Ik dacht dat ik aan het sterven was – in plaats daarvan kreeg ik dit schatje”, zegt Alison.

Wat een ongelofelijke zegen voor Alison en haar familie!

Bobby Charles werd geboren in december 2013 – vijf maanden nadat Alison en Robert hun kleindochter kregen. Vandaag is Bobby een gelukkig kereltje met een liefdevolle familie om hem te steunen en van hem te houden.

Soms ontdekken we dat hogere krachten andere plannen met ons hebben – en dat was zeker zo in het geval van Alison!

Deel dit bericht op Facebook