Bizar

De jongen krijgt een wondje en overlijd 8 dagen later – Arts had een gruwelijk detail gemist

Het gebeurt de hele tijd. Kinderen die spelletjes spelen waarmee een ze een ander pijn kunnen doen. Een kras, een klein beetje tranen en soms een wond, maar de grenzen opzoeken hoort bij kinderen en meestal geneest het weer snel. In sommige gevallen kan het heftig uitpakken zo ook bij de 8 -jarige Liam.

Voor zijn gezin werd iets kleins een totale ramp. Nadat de 8-jarige zoon van Sarah, Liam, op de oprit had gereden met zijn fiets, werd hij behoorlijk ziek en moest hij snel naar het ziekenhuis.

Na een ongeluk met zijn fiets kreeg hij een diepe snee in zijn lies en Sara begreep dat ze naar het ziekenhuis moest. Bij zijn val had hij een diepe snee gekregen die gehecht moest worden met zeven hechtingen. Maar Liam was een stoere bikkel en het was geen enkel probleem. Zodra Liam klaar was, konden ze weer naar fijn huis gaan.

Liam was een typische jongetje die graag op de boerderij speelde en hielp de dieren te voedde. Sarah dacht dat het ongeluk iets doodgewoons zou zijn. Maar slechts een paar dagen na het ongeluk begon Liam te klagen dat hij ontzettend veel pijn in zijn lies had. Toen Sara en Liam’s stiefvader Scott Henkle naar de wond keken, was hij erg rood, bijna paars van kleur.

Lees verder op de volgende pagina