Gezondheid

80% van de hartaanvallen kan worden voorkomen als iedereen deze 5 eenvoudige dingen deed!

De hartaanval kan worden voorkomen als je weet hoe je de waarschuwingssignalen moet interpreteren. Volgens de laatste statistieken, zijn er ruim 1 miljoen sterfgevallen per jaar in de Verenigde Staten alleen, die worden veroorzaakt door hart- en vaatziekten en coronaire hartziekte – CAD, wat kan leiden tot een hartinfarct.

Hartaanvallen zijn de meest voorkomende hart- en vaatziekten. En de medische deskundigen zeggen dat bijna 920.000 Amerikanen een hartaanval kunnen hebben dit jaar. De hartaanval gebeurt meestal wanneer er geen bloed stroomt naar bepaalde delen van je hart en de meest voorkomende oorzaak is slagader blokkade (plaque). De plaque wordt opgebouwd in de slagaders en creëert een bloedstolsel die de bloedstroom kan blokkeren.

Je kunt een hartaanval voorkomen door het veranderen van je gewoonten en je levensstijl

Een van de meest voorkomende oorzaken van een hartaanval is het moderne leven en de snelle levensstijl. Nou, het goede hiervan is dat het kan worden voorkomen. De KI (Karolinska Institute) heeft geconstateerd dat als de mensen hun levensstijl veranderen en ze deze 5 gezonde gewoonten aanleren, ze het risico op een hartaanval met 80% zullen verminderen.!

Lees de 5 gezonde gewoontes op de volgende pagina.


Like onze pagina op Facebook!Heb ik al gedaan