Schoonmaaktips

11 Geniale trucs uit grootmoeders tijd die de meeste mensen niet meer kennen!

Elke keer ik bij mijn oma op bezoek ga, merk ik twee dingen op. Haar keuken ziet er smetteloos uit en ze heeft koekjes klaarstaan die niet aangebrand zijn.

Niet alleen de keuken maar heel het huis ziet er kraaknet uit en alles ligt steeds op z’n plaats. Ze inspireert mij met haar orde en netheid en ze geeft me altijd zin om mijn eigen huis eens stevig onder handen te nemen. Maar hoe doet ze dat eigenlijk?

De kans is groot dat je niet eens naar de winkel moet om dure schoonmaakproducten te kopen. Vaak heb je al een hele boel dingen in huis die evengoed werken. Onze oma’s hebben allemaal crisissen meegemaakt en weten zeer goed hoe ze dingen kunnen schoonmaken zonder een stuiver uit te geven.

Hier stellen we je een aantal trucs voor die je schoonmaakbeurt sneller, effectiever en goedkoper maken.

Lees verder op de volgende pagina.


Like onze pagina op Facebook!Heb ik al gedaan